Business Development Manager

Zaventem, Flanders, Belgium · Somfy

Description

Introductie

Van de eerste rolluikmotor die het einde van de draaihendel inluidde, tot smart home-toepassingen: Somfy maakt al meer dan 50 jaar slimme oplossingen voor het beheer van woningen en gebouwen en maakt daarmee het dagelijkse leven van miljoenen gebruikers in de hele wereld gemakkelijker. Onze innovaties zijn gericht op het automatiseren en onderling verbinden van rolluiken, zonweringen en gordijnen, deuren, poorten en garagedeuren, verwarming, verlichting, camera's en alarmsystemen. Voor de afdeling BFT, gespecialiseerd in motoren en andere toebehoren voor hekwerk en poorten, is Somfy op zoek naar een Business Development Manager om het marktaandeel in België en Luxemburg te vergroten.


De functie en het team

Profiel


Aanbod


Over Somfy en BFT

Van de eerste rolluikmotor die het einde van de draaihendel inluidde, tot smart home-toepassingen: Somfy heeft de afgelopen 50 jaar miljoenen gebruikers overal ter wereld een handje geholpen en hun leven makkelijker gemaakt. De afdeling BFT is gespecialiseerd in motoren en andere toebehoren voor hekwerk en poorten, zowel voor de residentiële als de commerciële markt. Neem zeker een kijkje op https://www.somfy.be en https://www.bft-automation.com.


Enthousiast?

Ben jij de uitverkoren persoon om mee te bouwen aan het succes van Somfy? Nog vragen over deze vacature? Voor een eerste kennismakingsgesprek kan je terecht bij Werner Danneel of Maaike Roovers op het nummer +32 3 223 68 68. Reageer in elk geval snel met je cv en motivatiebrief via onze jobwebsite http://inventi.jobs.


Apply for this job