Sales Executive

Antwerp, Flanders, Belgium · Classo

Description

Intro

Voor de regio Antwerpen – Kempen en Limburg is Classo op zoek naar een gedreven Sales Representative. Ben je digi-savvy en ben je geboeid door sales? Dan is dit misschien wel een job voor jou.


Functie-informatie

De functie:

Profiel:

Aanbod

Classo

Classo is al meer dan 26 jaar (onder de naam Toon De Somer) dé specialist op het vlak van kantoor oplossingen, zo is het de grootste onafhankelijk verdeler van Kyocera printoplossingen in België. Na een recente overname wil het bedrijf nu in de komende decennia volop inzetten op duurzame groei.

Classo helpt zijn klanten met het beheren en onder controle houden van de enorme hoeveelheid informatie en de steeds groeiende documentenstroom binnen grote en kleine bedrijven en organisaties. Door middel van bijkomende diensten (zoals beheer van werkplekken, visuele communicatie en digitale vergaderoplossingen) wil het de technologie partner van keuze worden voor zijn klanten.

Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen, dicht bij de haven en is voor de regio Kempen – Limburg en voor de regio Zuid Antwerpen – Mechelen op zoek naar twee gedreven en geboren topverkopers m/v.


Enthousiast?
Apply for this job