International Sales Manager

Antwerp, Flanders, Belgium · Turbulent

Description

Introductie

Turbulent ontwikkelt de “next generation waterkrachtcentrale” gebaseerd op biomimicry. In 2017 werden ze nog verkozen als beste startup ter wereld! Kan tellen als jong bedrijf. Vandaag geven ze hun salesorganisatie vorm en gaan ze op zoek naar een International Sales Manager. Vandaag zijn er al veel gekwalificeerde leads waar verder op gewerkt kan worden.


Functie-informatie

De functie & het team:

Na stevig onderzoek is beslist om de waterkrachtcentrale via een reseller-netwerk te verkopen. Er wordt echter ook verwacht dat stand alone-projecten ook ontwikkeld worden. Als International Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het rekruteren, opleiden en opvolgen van dit reseller-kanaal. Door een goede relatie met de dealer op te bouwen weet je perfect wat er speelt in de markt en help je hem om zijn verkoopinspanningen maximaal te laten renderen. Een onderdeel van een goed salesproces is een goede planning. Reken dus ook wat tijd uit voor forecasting, metrics-reporting en salesmeetings.

Omdat de dealers en mogelijke klanten over de hele wereld verspreid zitten, zal je na een uitgebreide telefonische screening vaak in het buitenland zijn. Reken erop dat je 30 tot 40% van je tijd in het buitenland actief bent. Dit is vaak in minder ontwikkelde landen omdat de toegevoegde van Turbulent hier maximaal is.

De sales-ervaringen die je opdoet (of reeds op hebt gedaan) deel je ook met veel plezier met de rest van het team en je gaat op zoek naar best practices om Turbulent verder op te schalen. Je komt terecht in een ambitieus team waar je nauw samenwerkt met de oprichters Geert en Jasper. Aan Jasper zal je ook rapporteren.


Profiel:

Aanbod

Je komt terecht in een startup die financiële slagkracht heeft en waar wereldwijd zeer veel interesse voor is. Een uitdagende job dus, in een dynamische omgeving waar je je capaciteiten volledig kan inzetten.


Turbulent

Turbulent werd in 2012 opgericht en heeft al een stevig (research)parcours afgelegd. Vandaag bouwen ze micro-waterkrachtcentrales die aan een rivier geplaatst kunnen worden. Op deze manier wordt energie zeer bereikbaar en voordelig. Neem zeker een kijkje op https://www.turbulent.be/ en op https://youtu.be/Bhyi1DjGti8.

Apply for this job