Account Manager

Antwerp, Flanders, Belgium · Toon de Somer

Description

Introductie

Een dynamische commerciële job in de groeiende projectmarkt voor eigentijdse inrichting voor het moderne werken. Toon De Somer ontwerpt en bouwt moderne tijdloze kantoren en voorziet de volledige uitwerking van a tot z.


Functie-informatie

De functie & het team:


Profiel:


Aanbod


Toon De Somer & Chairz

Toon De Somer is als bedrijf geëvolueerd van invoerder naar fabrikant van kantoormeubilair. Daarnaast hebben zij in meer dan 27 jaar een zeer sterke reputatie opgebouwd in de totaalinrichting van kantoren. Vanuit hun kantoor in de Bredastraat in Antwerpen werken ze met 19 medewerkers op de Belgische markt. Dankzij hun team van specialisten, interieurarchitecten en techniekers zijn zij een autoriteit voor ergonomischee, economisch en ecologische oplossingen die steeds meer klanten weten te charmeren. Met hun concept Chairz brengen ze ook hun eigen unieke ergonomische designstoelen op de markt.


Enthousiast?

Is dit jouw job? Klik dan meteen op de sollicitatieknop op deze pagina. Je kan ook bellen voor een gesprek naar Birger Ceulemans op + 32 3 223 68 68 of naar Dirk Spaepen op +32 475 74 69 19. Voor meer info kijk op www.desomer.be en www.chairz.be.

Apply for this job