Area Sales Manager

Bornem, Flanders, Belgium · Lonza

Description

Introductie

Lonza is een wereldwijde fabrikant en ontwikkelaar van chemicaliën voor de farmaceutische en biotech industrie. Daarnaast biedt Lonza ook producten en diensten die gericht zijn op een veilige, gezonde en duurzame wereld en die de algemene levenskwaliteit verbeteren. Lonza’s Materials Protection afdeling ontwikkelt gespecialiseerde biocides en antimicrobiële chemicaliën voor verf, coatings, bouwmaterialen, plastic, emulsies, textiel en metaalbewerkingsvloeistoffen. Hun klanten zijn de chemische bedrijven en fabrikanten van diverse componenten in verf, olie, metaal, textiel en plastic. Voor deze afdeling is Lonza nu op zoek naar een nieuwe Area Sales Manager voor de regio Benelux en Frankrijk.


De job & het team


Het profiel:

Aanbod


Over Lonza

Lonza ontwikkelt oplossingen die waarde creëren binnen het Healthcare Continuüm©. We maken gebruik van wetenschap en technologie om producten te creëren die de wereld gezonder en duurzamer maken.

Lonza werd opgericht in 1897 in de Zwitserse Alpen en is ondertussen een wereldwijde organisatie met meer dan 100 verschillende sites en ongeveer 15.500 medewerkers. Lonza’s Materials Protection afdeling ontwikkelt gespecialiseerde biocides en antimicrobiële chemicaliën voor verf, coatings, bouwmaterialen, plastic, emulsies, textiel en metaalbewerkingsvloeistoffen. Voor deze afdeling is Lonza nu op zoek naar een nieuwe Area Sales Manager voor de regio Benelux en Frankrijk. Meer info vind je op: https://www.lonza.com/products-services/coatings-and-composites/materials-protection.aspx.

Enthousiast?

Voor een eerste kennismakingsgesprek kan je terecht bij Dirk Spaepen en Maaike Roovers op het nummer +32 3 223 68 68.

Reageer in ieder geval snel!

Apply for this job