Business Development Manager

Lokeren, Flanders, Belgium · Arkance

Description

Introductie

Arkance Systems is gespecialiseerd in het succesvol in de markt zetten van ontwerpsoftware voor toepassingen in de bouw- en infrastructuurwereld, de machinebouw en de bouwindustrie. Arkance Systems is Platinum Partner van Autodesk en actief in de Benelux, Frankrijk en Polen. Vandaag wil Arkance Systems haar verkooporganisatie uitbreiden met een Business Development Manager die de brug kan maken tussen de bouwwereld en de productiewereld van bouwonderdelen.


Functie-informatie

De functie en het team:


Profiel:

Aanbod

Je komt terecht in een team dat leidend is om de digitale transformatie van haar klanten uit te voeren. Een uitdagende job in een innovatieve omgeving waar je je capaciteiten volledig kan inzetten.


Over Arkance Systems

Arkance Systems is Autodesk Platinum Partner en marktleider op het gebied van CAD- en BIM-oplossingen. De focus van Arkance Systems ligt op het begeleiden van haar klanten bij de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen door technologie en advies. De klanten van Arkance Systems zijn voornamelijk studiebureaus, aannemers, architecten, overheidsdiensten en industriële bedrijven. Het bedrijf is actief in de Benelux, Frankrijk en Polen en is onderdeel van de Groep Monnoyeur, een familiale Franse groep, met ongeveer 6.000 medewerkers, die al meer dan 100 jaar actief is in de bouwsector. Zij zorgen onder meer voor de verdeling van Caterpillar-machines in zeven verschillende landen. Neem voor meer info zeker een kijkje op http://arkance-systems.com en http://arkance.net.


Enthousiast?

Ben jij de uitverkoren persoon om mee te bouwen aan het succes van Arkance Systems? Nog vragen over deze vacature? Voor een eerste kennismakingsgesprek kan je terecht bij Werner Danneel of Birger Ceulemans op het nummer +32 3 223 68 68. Reageer in elk geval snel met je cv en motivatiebrief via onze jobwebsite http://inventi.jobs.

Apply for this job