Toonzaalverkoper

Dilsen-Stokkem, Flanders, Belgium · Herroelen Motors

Description

Herroelen Motors NV is erkende Ford-concessiehouder voor het Maasland. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen, zijn ze vandaag op zoek naar een nieuwe Toonzaalverkoper. Als Toonzaalverkoper ben je verantwoordelijk voor het hele verkoopproces van ontvangst tot oplevering van de wagen. Ontdek de vacature!

Job

Profiel

Als verkoper in hart en nieren is het halen van jouw verkoopdoelstellingen een prioriteit. Met correct taalgebruik en keurig voorkomen weet je klanten op een stijlvolle manier te ontvangen. Zowel telefonisch als in de showroom ben je professioneel en vlot in de omgang. Je bezit de nodige commerciële flair om mensen te overtuigen en weet op een professionele manier te onderhandelen. Je bent organisatorisch sterk en hecht belang aan orde. We zijn op zoek naar iemand gekwalificeerd, zowel op vlak van studies als omgangsnormen. Bovendien woon je binnen een straal van 30 km van Dilsen-Stokkem.

Aanbod

Bedrijf

Herroelen Motors NV is Ford-concessiehouder sinds 1977 voor het Maasland. Ze zijn gevestigd in Dilsen-Stokkem. Als familiale KMO met 42 jaar expertise gaan ze voluit voor een langetermijnrelatie met hun klanten. Herroelen Motors heeft een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehands wagens. Daarnaast zetten ze als Ford Transit Center ook massaal in op B2B-klanten. Het team bestaat uit 15 enthousiaste werknemers.

Enthousiast?

Solliciteer nu. Indien je nog vragen hebt kan je steeds bellen naar Frank De Pauw op 0478 55 56 16 of naar Maaike Roovers op 03 223 68 68.

Apply for this job