Inside Sales

Zaventem, Flanders, Belgium · Molimex-Therm

Description

Over Nortek

Nortek biedt verkoeling in warme tijden! Gespecialiseerd in HVAC-oplossingen voor zowel de commerciële als industriële markt, is Nortek dé partner voor onder andere restaurants, hotels, winkelketens en supermarkten, maar ook evenementenhallen. Zo vrijwaren ze hun positie als marktleider in gasgestookte oplossingen over heel België en Luxemburg en dit vanuit Zaventem.

Om hun positie en groei te versterken, hecht Nortek ontzettend veel belang aan innovatie en groene technologie, maar ook aan de juiste mederwerkers. Want Nortek gelooft dat ze met de juiste partners, die net zoals hen zijn toegewijd aan service en innovatie, hun groeiende ambities alleen maar beter kunnen nastreven. Help jij hen hier in verder als nieuwe Inside Sales.


De functie die op jouw lijf geschreven staat!

Jouw klantenportfolio bestaat voornamelijk uit installateurs, groothandels en eindklanten, maar ook studiebureaus doen vaak beroep op de diensten van Nortek. Je komt dus met verschillende partijen in contact: aankopers, calculatoren of project managers.

Vanaf het eerste telefonische contact ben jij hét aanspreekpunt voor de klant. Je weet de klant in no time van de Nortek toepassingen te overtuigen. Via een duurzame klantrelatie achterhaal je de noden van de klant. Geen vraag blijft onbeantwoord, want problemen staan niet in jouw woordenboek. Jij hebt alleen maar oplossingen.

Van zodra je de klantennoden in kaart hebt gebracht, ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de offertes. Heeft de klant meer uitleg nodig? Geen probleem, jij staat hen met plezier bij.

Jouw prestaties zorgen ervoor dat de verkoopdoelstellingen worden gehaald. Uiteraard ben jij hier niet alleen verantwoordelijk voor. Samen met de accountmanagers wissel je kennis uit om de gewenste resultaten te bekomen.


Jouw profiel


Wat mag je verwachten?

Apply for this job